Zakelijke bedrijfsauto’s, ga voor elektrisch!

Zakelijke bedrijfsauto’s, ga voor elektrisch!

laadpalen

In dit blog bespreken we misschien wel een van de lastigste keuzes voor in een bedrijf. Speciaal voor managers is dit een interessant artikel, want hoe zorgen jullie voor het personeel? Zonder goed personeel zal jouw bedrijf ook geen prestaties verrichten. Werknemers gaan bijvoorbeeld het hele land door voor klantgesprekken, reizen iedere dag om naar het werk te komen en tonen volle inzet. Nu is het soms ook eens goed om deze werknemers in het zonnetje te zetten. Dit kun je natuurlijk realiseren door een bedrijfsuitje te organiseren, maar je kunt dit ook waar maken door een zakelijke gift te geven. In dit blog spreken we over bedrijfsauto’s, wat past bij jouw bedrijf?

Voortdurende ontwikkelingen

Nederland gaat volledig mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en verschillende technologieën. Wereldwijd ontwikkelen zich steeds nieuwe innovaties en ontwikkelingen die de wereld een stuk beter maken. Tegenwoordig gaat dit beter maken niet altijd om de mensheid, maar om het milieu. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid probeert men te voorkomen dat de wereld nog maar achteruit gaat.

Het voordeel van elektrische auto’s

Je zult wellicht denken dat wanneer je beschikt over elektrische auto’s dit erg veel verantwoordelijkheid met zich mee brengt. In tegenstelling tot de realiteit valt dit enorm mee. Een voordeel is dat een elektrische auto geen Co-2 uitstoot, wat een voordelig is voor het milieu. Juist de hoge Co-2 uitstoot zorgt ervoor dat de aarde opwarmt en dus achteruit gaat.

Nog een voordeel is dat de auto niet op benzine of diesel rijdt, waardoor je niet hoeft te tanken of olie bij hoeft te houden. In tegenstelling tot dat dien je elektrische auto’s op te laden aan laadpalen. Wanneer je dit in de nacht doet, kun je de volgende dag weer, letterlijk en figuurlijk, met volle energie naar het werk.

Wat komt er nog allemaal bij kijken?

Er komen nog wel een aantal technische punten kijken bij de beschikking  over elektrische auto’s. Zo moeten er laadpalen zijn aangesloten om de auto’s op te kunnen laden. Om deze aansluiting duurzaam, betrouwbaar en innovatief te voorzien, kun je kiezen voor een smart grid installatie. De laadpalen hebben zo hun eigen net en zo is alles goed op elkaar aangesloten. 

Uiteindelijk heeft iedereen zo zijn voordeel. De werknemer kan gerust naar het werk, terwijl u beschikt over de juiste laadpalen om deze op te laden! Met deze elektrische auto’s straalt u duurzaamheid en innovativiteit uit, wat mooi inspeelt op de toekomst!

zininzaken.nl

Reacties zijn gesloten.