Geen angst voor succes?

Gelukkig maar. Want als je genoeg tijd doorbrengt op ons ondernemersplatform, dan kan het maar zo ineens gebeuren dat jouw onderneming van de grond komt. Met alle uitdagingen en verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Maar ook daar helpen we je bij.

Laatste nieuws

Volg hier ons blog vol met tips en adviezen rondom ondernemen, marketing en duurzaamheid. Mocht je met jouw artikel een bijdrage willen leveren aan ons ondernemersplatform, neem dan contact met ons op. Ook als je een innovatieve onderneming hebt en je jezelf hier wilt uitlichten, dan staan we daarvoor open.

Je belastingaangifte voorbereiden: wat heb je nodig?

belastingaangifte

Nog één maand en dan is het alweer 1 mei. De datum waarvoor jouw belastingaangifte ingediend moet zijn bij de Belastingdienst. Voor de meeste mensen is het indienen van de belastingaangifte niet een van hun favoriete bezigheden. Integendeel! Echter is het doen van aangifte wel heel nuttig. In veel gevallen krijg je namelijk geld terug. Ben je van plan om binnenkort belastingaangifte te doen. Dan is het verstandig om dit goed voor te bereiden. Wat heb je allemaal nodig? In dit artikel gaan we er verder op in.

Persoonlijke gegevens

Het ligt misschien voor de hand, maar bij het doen van je belastingaangifte is het belangrijk om je persoonlijke gegevens bij de hand te hebben. Zonder die gegevens kun je namelijk niet inloggen op de website van de Belastingdienst en dat is natuurlijk wel nodig. Een van de dingen die je nodig is de inloginformatie voor je DigiD. Daarnaast je BSN-nummer en eventueel die van je partner en kinderen. Verder is het belangrijk om je rekeningnummer bij de hand te hebben.

Gegevens over je inkomsten

Naast je persoonlijke gegevens heb je de gegevens over je inkomsten nodig. Hiervoor is nodig om je jaaropgave bij de hand te hebben. Heb je deze nog niet ontvangen? Vraag je jaaropgave dan tijdig op bij je werkgever, zodat je ermee aan de slag kunt. Bij het doen van je belastingaangifte moet je de jaaropgave namelijk controleren. Ontvang je partneralimentatie? Dan heb je ook de gegevens hiervan nodig.

Informatie over je bankrekening

Ook heb je informatie over je bankrekeningen nodig, namelijk een jaaroverzicht. Naast een jaaroverzicht van je lopende rekening heb je ook een jaaroverzicht nodig van eventuele spaarrekeningen of beleggingsrekeningen. Ook dit wordt namelijk meegenomen in de belastingaangifte.

Informatie over je woning

Heb je een eigen woning? Dan heb je ook gegevens hiervan nodig. Het gaat hierbij om een jaaropgaaf van je hypotheek en de WOZ-waarde van je woning. Doe je aangifte over het jaar 2018? Dan heb je de WOZ-waarde met peildatum 1 januari 2019 nodig. De WOZ-waarde van je woning kun je vinden op de beschikking die je het voorgaande jaar van de gemeente hebt ontvangen. Heb je het afgelopen jaar een huis gekocht en heb je hiervan nog een notarisafrekening? Ook deze neem je mee in de aangifte.

Overige gegevens

Naast bovenstaande gegevens zijn er nog andere optionele zaken die je mee kunt nemen in de belastingaangifte. Hierbij kun je denken aan aftrekposten zoals zorgkosten, studiekosten en betalingsbewijzen van giften. Wil je hier meer over weten of heb je hier hulp bij nodig? Een belastingadviseur in Hoofddorp als Stolwijkacc.nl helpt je hier graag mee!

Op zoek naar de beste vergaderlocatie?

geschikte vergaderlocatie

Vind de beste vergaderlocatie in de gewenste omgeving! Het aanbod van geschikte vergaderlocaties is ontzettend uitgebreid. Niemand zal kunnen zeggen dat er geen geschikt vergaderadres te vinden is. Op allerlei plaatsen in Nederland is het mogelijk om te vergaderen. Vergader op de ideale locatie tegen een aantrekkelijk tarief. De voorziening kan worden gebruikt voor ieder gewenst (zakelijk) doeleinde. Maak hier eenmalig of regelmatig gebruik van, wanneer het uitkomt! Dit is geschikt voor iedereen die wilt vergaderen. Het aanbod van vergaderruimtes is zo uitgebreid dat er altijd een prima vergaderadres kan worden gevonden. Bekijk gerust eens het online aanbod van vergaderlocaties. Vergaderlocatie zoeken en vinden, dit was nog nooit zo gemakkelijk!

Vergaderen op de juiste locatie

Iedereen kan een vergaderlocatie vinden die aan de wensen en eisen voldoet. Hoge eisen stellen aan een vergaderlocatie mag gerust. De geleverde voorziening kan helemaal worden afgestemd aan de wensen. Maak gebruik van een perfect adres dat helemaal aansluit bij de moderne wensen. Bijvoorbeeld op een centrale plek, in het centrum of juist daar buiten. Misschien is gemakkelijk kunnen parkeren een belangrijk item. Het aantal locaties biedt perspectief voor een ieder. Zelfs grote of juist kleine bedrijven / organisaties kunnen hier terecht. Iedereen is van harte welkom om gebruik te maken van een betrouwbare vergaderlocatie. De mogelijkheden voor het vinden van een geschikte locatie zijn eindeloos. Zoek gerust op bepaalde voorkeuren zoals locatie, frequentie of in een speciale prijsklasse. Voor iedereen is er een passend aanbod bij! De mogelijkheden goed vergelijken zal ongetwijfeld resulteren in het vinden van de beste vergaderoplossing.

Ga voor de meest geschikte vergaderlocatie

Een geschikte vergaderlocatie vinden? Zoek gerust op de gewenste zoekcriteria. Een passend aanbod is er echt voor iedereen bij. Misschien een kleine of grote (ingerichte) ruimte behoren tot de mogelijkheden. Dit is helemaal afhankelijk van de wensen die er worden gesteld. Bekijk gerust eens wat de verschillende opties te bieden hebben. Dit aanbod zal voor iedere oplossing gegarandeerd een passende oplossing hebben. De mogelijkheden onderzoeken zal zorgen voor het vinden van de perfecte vergaderlocatie. Kijk gerust eens wat de beschikbaarheid is en prijzen zijn. Het huren van een goede vergaderlocatie hoeft zeker niet veel geld te kosten. Maak gebruik van een goede voorziening die helemaal aan de wensen voldoet. Informeer gerust eens vrijblijvend wat de prijzen zijn. Gegarandeerd zal er een betaalbare oplossing bijzitten! Bekijk gerust eens de mogelijkheden en vergelijk ze met elkaar. Een goede en / of goed bereikbare vergaderlocatie zoeken? Vinden is gemakkelijk!

Waarom zou ik een reclamebureau inhuren?

reclamebureau

Als ondernemer sta je voor verschillende keuzes om jouw bedrijfje aan de top te brengen. Een belangrijk aspect hiervan is marketing. Uitstekende marketingacties is wat topbedrijven onderscheidt van gemiddelde bedrijven en daarom is het belangrijk om deze goed uit te voeren. Je zult hier natuurlijk vast al wat van af weten, maar het is vaak geen goed idee om alleen te werken aan een goede marketingstrategie. Om jouw bedrijf in de top te laten meedraaien, is het een goed idee om een reclamebureau uit Tilburg in te huren. Deze tekst geeft jou de belangrijkste redenen.

Focus op jouw sterke punten

Als professional kan je natuurlijk een hoop, maar dit betekent niet dat je alles in je eentje kan. Je kwaliteiten kunnen liggen bij sales, logistiek, supply chain of een ander aspect van jouw bedrijf, maar je kunt niet overal een expert in zijn. Een reclamebureau helpt je daarom om te focussen op jouw kwaliteiten en een reclamebureau assisteert erin om jouw marketingkwaliteiten te complementeren.

Een frisse blik

Wanneer je voor een langere tijd in een omgeving werkt, is het vaak het geval dat je op dezelfde manier blijft denken. Je gedachtes en acties worden routines en zullen daarom vaak over het algemeen hetzelfde blijven. Dit heeft vaak negatieve effecten op het creatieve proces van jouw bedrijf. Een reclamebureau kan je helpen om jouw bedrijf een creatieve boost te geven. Zij kijken namelijk met een heel ander perspectief naar jouw bedrijfsstrategie dan jijzelf en dit doen ze vaak met een uitgebreid team. Dit zorgt ervoor dat een grote, gedifferentieerde, groep professionals jou kan helpen om een creatieve doorstart te maken.

Echte professionals

Ondanks dat het erg logisch lijkt, vergeten veel mensen dit punt. Wanneer je namelijk een reclamebureau inhuurt, zorg je ervoor dat een grote groep professionals jou helpen met je marketingstrategie. Dit betekent dat wanneer je niet zo goed bent in de verschillende aspecten van marketing, een reclamebureau jou echt kan helpen om hier veel beter in te worden. Dit zal vaak leiden tot aanzienlijk meer leads en vaak een goedkopere acquisitiekosten per klant. Daardoor steek je niet alleen ongelofelijk veel op van het samenwerken met marketingprofessionals, maar word je bedrijf ook nog eens veel winstgevender. Zo zijn de kosten die je maakt eigenlijk een goede investering in de toekomst van jouw bedrijf.

Conclusie

Al met al is het bijna altijd een goed idee om een reclamebureau in te huren. Deze professionals zullen er namelijk voor zorgen dat jouw kwaliteiten zullen worden gecomplementeerd met hun kwaliteiten, om zo de winstgevendheid van jouw bedrijf te doen verhogen. Daarom is een reclamebureau inhuren de perfecte investering voor de toekomst van jouw bedrijf!