Geen angst voor succes?

Gelukkig maar. Want als je genoeg tijd doorbrengt op ons ondernemersplatform, dan kan het maar zo ineens gebeuren dat jouw onderneming van de grond komt. Met alle uitdagingen en verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Maar ook daar helpen we je bij.

Laatste nieuws

Volg hier ons blog vol met tips en adviezen rondom ondernemen, marketing en duurzaamheid. Mocht je met jouw artikel een bijdrage willen leveren aan ons ondernemersplatform, neem dan contact met ons op. Ook als je een innovatieve onderneming hebt en je jezelf hier wilt uitlichten, dan staan we daarvoor open.

Wat kan sales training ook voor uw onderneming betekenen

sales training

Er doen vandaag de dag nog altijd heel wat foutieve geruchten de ronde over het volgen van een sales training. Veel mensen gaan er dan ook nog altijd vanuit dat het volgen van zo’n training vooral als gevolg heeft dat er verschillende verkooppraatjes worden aangeleerd. Dat is echter helemaal niet juist, in tegendeel. In de praktijk is het dan ook zo dat een sales training zich vooral richt op twee ontzettend belangrijke aspecten van de zakenwereld, namelijk:

  1. Het verbeteren van de communicatie met (potentiële) klanten;
  2. Het optimaliseren van de omzet die kan worden gerealiseerd;

Uiteraard zijn de toepassingsmogelijkheden van een sales training heel wat uitgebreider dan bovenstaande laat vermoeden. De twee aangehaalde aspecten zijn echter deze waar de meeste focus op komt te liggen. Bent u ook op zoek naar een efficiënte manier om uw commerciële vaardigheden niet alleen te verbeteren, maar ook te actualiseren? In dat geval is het altijd de moeite waard om het volgen van een sales training te overwegen.

Een verbeterde interpretatie van de wensen van de klant

In eerste instantie realiseert een sales training een (sterk) verbeterde interpretatie van de klant. Concreet betekent dit onder meer dat er wordt aangegeven over welke eisen klanten precies beschikken. Uiteraard zijn deze eisen veelal afhankelijk van de situatie in kwestie. Door de jaren heen kon er wel worden vastgesteld hoe het globale gedrag van potentiële klanten is geëvolueerd. Dit betekent concreet dat men niet langer op zoek is naar een verkoper die de nodige informatie kan verstrekken. Elke klant heeft namelijk wellicht uw product of dienst reeds uitgebreid opgezocht op het internet. Wel is het zo dat klanten op zoek zijn naar partijen die het probleem waarmee ze worden geconfronteerd kunnen oplossen. Net daar moet u als ondernemer op weten in te spelen om de opdracht of verkoop binnen te halen.

Wat is de basis van een goede sales training?

De manier waarop de sales training wordt gegeven is grotendeels afhankelijk van de cursus die u gaat volgen. Wel is het zo dat de basis van een sales training in de praktijk eigenlijk steeds dezelfde is. Wat betekent dit nu precies? Zeer eenvoudig. Dit betekent dat er eigenlijk wordt gewerkt vanuit drie verschillende principes, namelijk:

 

  • Het realiseren van een optimale communicatie met de klant;
  • Het creëren van een hechte vertrouwensband met de klant;
  • Het opbouwen van een persoonlijke relatie met toekomstpotentieel;

 

Het feit wat sales training zo interessant maakt is ook dat ze niet alleen op de korte, maar ook op de lange(re) termijn inzetbaar is en tegelijkertijd ook een meerwaarde creëert. Het volgen van een sales training kan dan ook absoluut haar steentje bijdragen aan het realiseren van een succesvolle (financiële) toekomst voor uw onderneming.

Sales training is geen sales coaching!

Tot slot willen we graag nog even een vaak gehoord misverstand de wereld uit helpen. Veel mensen denken namelijk dat er in de praktijk geen onderscheid wordt gemaakt tussen een sales training en een sales coaching. Dat is uiteraard niet juist. Bij een sales coaching ligt de nadruk dan ook veel meer op de praktijk. Nadat de doelen zijn besproken met de coach trekt hij of zij mee het veld in met de ondernemer of commercieel medewerker. De bevindingen zullen vervolgens onder de vorm van feedback worden overgemaakt. Op basis van deze feedback kunnen complete verkoopstrategieën worden gefinetuned.

 

 

Hoe voorkom ik een verstopt doucheputje?

Rioolprobleem Kwijt

Als je na een lange dag werken thuis komt, je denkt een lekkere douche te nemen en je staat ineens tot boven je enkels in het water, dan wordt je dag nog een stukje langer. Je kunt met behoorlijke zekerheid zeggen dat er sprake is van een verstopping. Met een beetje geluk kun je met de plopper de verstopping verhelpen, maar in de meeste gevallen heb je hulp nodig! Gelukkig kun je hiervoor terecht bij Rioolprobleem Kwijt, jouw lokale ontstopper in Amsterdam.

Oorzaken verstopt doucheputje

Je doucheputje is niet iets wat je dagelijks controleert, toch kan dit wel heel zinvol zijn. Bij regelmatig gebruik is de kans op verstopping altijd aanwezig. De meest voorkomende oorzaken van een verstopt doucheputje zijn haren, zeepresten en vuil. Tijdens het douchen spoel je het vuil van je af, dit zie je niet, maar met wassen spoel je altijd een laagje vuil weg. Daarnaast spoel je zeep door het putje en die combinatie kan zorgen voor een ophoping. Daarnaast belandt er ongemerkt behoorlijk veel haar in je doucheputje, dit kan komen door scheren en haren wassen. Vooral lange haren kunnen makkelijk vast blijven zitten en een verstopping veroorzaken. Daarom is het belangrijk om je doucheputje regelmatig te controleren en schoon te maken. Doe je dit niet? Dan zul je merken dat het water steeds minder goed weg loopt en er uiteindelijk een verstopping op zal treden. 

Verstopt doucheputje ontstoppen

Het ontstoppen van een doucheputje is soms een kwestie van het vuil uit het putje halen en goed doorspoelen, maar in veel andere gevallen zit de verstopping in de leiding. Als dat zo is zijn er meerdere ontstoppings mogelijkheden. Let wel op, als het water niet wegloopt en je blijft vloeibare middelen in je doucheputje gooien, dan kan het zijn dat je douche overstroomt. De plopper is het meest gebruikte gereedschap bij verstoppingen, het zorgt voor een vacuüm wat de verstopping los kan laten schieten. Daarnaast zijn er ook veel vloeibare ontstoppers op de markt, als je deze gaat gebruiken, lees dan goed de gebruiksaanwijzing om ergere schade te voorkomen. 

Verstopping voorkomen

Het voorkomen van een verstopping is niet altijd haalbaar, maar in veel gevallen kan dit door regelmatig je putje schoon te maken en de leiding goed door te spoelen. Daarnaast indien mogelijk voorkomen dat plukken haar in je doucheputje terecht komen, dit vergroot de kans op een verstopping aanzienlijk. Mocht je het niet vertrouwen of heb je last van een verstopping? Wacht dan niet te lang maar neem contact op met de lokale ontstopper. De vakman heeft de verstopping vaak snel achterhaald en kan dan aan de slag. Een verstopping die je zelf niet verholpen krijgt, heeft de vakman meestal binnen een half uur verholpen, blijf er dus niet mee zitten!

Help! Het water loopt langs mijn keukenkastjes naar beneden

deskundig ontstoppingsbedrijf: Ontstoppingsdienst Soest

Dat een verstopping vervelend is, dat weet iedereen die dit heeft ervaren, maar een lekkage doet hier niet voor onder. Ook kan een verstopping zorgen voor lekkage, hier zit je uiteraard niet op te wachten, maar gelukkig is er een oplossing. Er zijn manieren om zelf aan de slag te gaan maar de meest efficiënte oplossing is het inschakelen van een deskundig ontstoppingsbedrijf: Ontstoppingsdienst Soest.

Overlast in de keuken

Als je je handen wast of de afwas doet in de gootsteen en het water komt daarna via de keukenkastjes naar beneden, dan weet je dat er iets goed mis is. Dit kan eruitzien als een lekkage, maar veroorzaakt worden door een verstopping. Als je gaat zoeken naar de oorzaak, zie je vaak snel waar het water vandaan komt. Als je de oorzaak hebt achterhaald is het goed om een emmer onder de leiding te zetten. Je kunt ervoor kiezen om zelf het verbindingsstuk los te halen en te kijken of hier een verstopping in zit. Als dit het geval is en je kunt het makkelijk weg krijgen, kan dit zeker een oplossing zijn. Maak dan de leiding goed schoon en zet hem daarna heel goed vast. Laat de emmer er nog even onder staan en controleer of het beter wordt. Is dit het niet, dan is het waarschijnlijk lekkage. In dat geval is het tijd om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen en ervoor te zorgen dat je geen water gebruikt bij die leiding. 

Verstopping in de keuken

Een verstopping in de keuken komt vaak door een ophoping van vuil, zeep en etensresten. Dit kan komen door het wegspoelen van etensresten door de gootsteen en vaak belanden er ook vetresten van het koken in de gootsteen. Dit kan snel zorgen voor een verstopping. Vet hard uit en als dit tussen etensresten gaat zitten, heb je binnen de kortste keren een verstopping. Het is dan ook belangrijk dat je oppast met wat je door je leidingen spoelt, om verstoppingen te voorkomen. Etensresten kun je het beste in de prullenbak gooien, dus ook niet door het toilet spoelen, ook daar kan het voor verstopping zorgen. Soms werkt een plopper of vloeibare ontstopper, maar in de meeste gevallen moet de lokale professional eraan te pas komen om de verstopping te verhelpen. Als je een professional inschakelt, zal hij op zoek gaan naar de oorzaak van de verstopping en deze met zijn speciale gereedschap oplossen. Daarnaast zal hij ook tips geven hoe je een verstopping in de toekomst kunt voorkomen.