Zininzaken.nl is een informatieplatform voor ondernemers door ondernemers. Alhoewel dus meerdere mensen werken aan het platform (waaronder vele ondernemers die ons mooie blogartikelen aanleveren) ben ik, Daniël, een aantal jaren geleden de initiator geweest van het project. Daarom vertel ik iets meer over mijzelf op deze ‘over ons’-pagina.

Mijn naam is Daniël, ik ben 28 jaar oud, en woon in Utrecht. Al vanaf jongs af aan ben ik een ondernemend creatief figuur geweest. Op de basisschool maakte ik met Microsoft PowerPoint interactieve klik-spelletjes, die ik dan enthousiast op floppy disks ging uitdelen op school of tijdens een feestdag probeerde te verkopen op de vrijmarkt. Ook was ik al vanaf de basisschool bezig met het opzetten van allerlei filmprojectjes, waarmee het me toch altijd lukte om een hele groep mensen voor m’n karretje te spannen. Het afmaken van al die creatieve projecten was dan weer een heel ander verhaal.

Tijdens een stage in 2013 kwam ik op het idee om een presentatie tool te maken, die mij met name interessant leek voor grootschalige (zakelijke) events. Sindsdien heeft het ondernemen bij mij een meer serieuze vorm aangenomen, en ben ik nog steeds enthousiast bezig met het werken aan mijn eigen startup project. In de afgelopen jaren heb ik vele zakelijke contacten opgedaan en ben ik in aanraking gekomen met verschillende interessante ondernemers en gelijkgestemden.

De leerzame en soms pijnlijke ervaringen van mijzelf en andere ondernemers heb ik zo goed mogelijk proberen om te zetten naar concrete leer- en actiepunten, waar jij als mede-ondernemer mee aan de slag kunt. Doe er je voordeel mee!