Zininzaken.nl is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van een collectief aan ondernemers en zakelijke partners. Een aantal van onze meest waardevolle samenwerkingen willen we dan ook graag op onze site uitlichten door middel van deze pagina. Staat er hier iets voor je tussen dat interessant voor je kan zijn? Klik dan vooral door en help een mede-ondernemer of een van onze zakenpartners ook om door te groeien! Om de pagina overzichtelijk te houden hebben we onze samenwerkingen onderverdeeld in de volgende categorieën: zakelijke dienstverlening, kantoorbenodigdheden, zelfontwikkeling, reclame, ontspanning, dieren en juridisch.

Zakelijke dienstverlening

Bij een website die Zininzaken.nl heet is het niet zo gek dat de meeste van de samenwerkingen van partners komen in de zakelijke dienstverlening. Veel van deze partners zijn actief in ICT-gerelateerde diensten. Zo helpt Yourwebinar jou om professionele webinars te organiseren. Involv intranet biedt organisaties een privaat netwerk, met als primair doel om het elektronisch delen van informatie binnen een organisatie op een zeer laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier te faciliteren. Voor het digitaliseren van alle documenten, ontwerpen en tekeningen binnen jouw organisatie kun je het beste terecht bij Company Tesuji BV. Wil jij een handige overzichtspagina inzien van allerlei interessante bedrijven en zakelijke blogs? Kijk dan eens op dit Zakelijk Portaal! Wil jij voor jouw onderneming professioneel een webshop laten bouwen met Magento? Klik dan op de volgende link: Magento webshop Eindhoven. Voor die webshop of je eigen website moet je natuurlijk wel eerst een aantrekkelijk domein hebben weten te vangen. Domainorder is daarvoor dé uitgelezen partij. En vervolgens kun je met speciale linkbuilding voor webshops die schitterende webshop van jou hoog laten scoren in de zoekresultaten. Heel belangrijk als je wilt dat jouw doelgroep jou kan vinden online. Mocht je niet een webshop willen opzetten, maar een professionele website voor jouw onderneming? Wil je een professionele zakelijke website laten maken, neem dan snel een kijkje op Webactueel.nl. Daarna alleen nog even je kantoor inrichten met behulp van Akoestiek officetopper. Voor professionele online marketing hulp kun je aankloppen bij SAM Assistants.

Luxe kerstpakketten

Kerstpakketten TIP

dutchblue.nl

Maak een goede landingspagina voor meer bezoekers via zoekmachines zoals Google.

Naast al deze partners met zakelijke diensten op ICT-gebied hebben we ook mooie samenwerkingen met zakelijke dienstverleners in bredere zin. Voor een Congreslocatie Rotterdam moet je zijn bij Regardz. Op deze locatie vind je alles dat je nodig hebt om van jouw congres een succes te maken: van gratis wifi tot uitstekende catering. Helpt allemaal om bij te dragen bij het imago van jouw bedrijf. SEO Haarlem is een bedrijf die zorgt voor je organisch verkeer! Wat hierbij ook helpt is uniforme teamkleding. Vergeet niet dat jouw imago intern misschien wel net zo belangrijk is als jouw imago extern. Zorg dat je als werkgever aantrekkelijk blijft en investeer in mobiliteitsbeleid. Drukwerk bestellen? Onno & Partners 

Om een onderneming draaiende te houden, kun je er niet omheen: het financiële plaatje. Veel van onze partners helpen je met het rendabel houden van jouw onderneming. Zo helpt een Incassokantoor Amsterdam jou het probleem op te lossen, waar misschien wel elke succesvolle onderneming last van heeft: dubieuze debiteuren. Ook is omzet verhogen een zaak waarnaar elke ondernemer op zoek is.En in de prachtige hoofdstad van Nederland is er ook nog een Boekhouder Amsterdam die jou helpt het overzicht te bewaren en je administratie op orde te krijgen. Een andere partij die jou kan helpen met de salarisadministratie is MIFO. Ook kun je als onderneming veel kosten besparen door vergelijkingssites te gebruiken. Kijk eens op energie vergelijk zakelijk of op een andere site waar je verschillende aanbieders van een bedrijfsaansprakelijkheid verzekering met elkaar kunt vergelijken. Verder kun je deskundig advies inwinnen door pensioenconsultants bij Pensioenburo.nl en als je handig wilt investeren om in de toekomst nog meer rendement te behalen, kijk dan eens op InvestKing.nl. Zoek jij personeel? Kijk dan eens hier bij de Werving. En als je wat krap bij kas zit, bij deze partner kun je geld lenen met soepele acceptatie. Voor een scheidingsmediator ben je bij Mediation Amersfoort aan het goede adres.

Kantoorbenodigdheden

Alhoewel flex- en thuiswerken de laatste jaren steeds populairder wordt bij bedrijven en organisaties, werken de meeste ondernemingen nog steeds vanuit een centraal kantoor of meerdere kantoren. Of een mooie projectinrichting. Handig dan natuurlijk om te weten bij welke partijen je zo voordelig mogelijk jouw kantoorbenodigdheden en bedrijfskleding kunt verkrijgen! Zie bijvoorbeeld deze unieke koffie aanbieding van Koffievoordeel.nl! Op het gebied van kantoormeubilair zijn er ook verschillende partijen die jou goed van dienst kunnen zijn, niet alleen om jouw kantoor meer sfeervol te maken maar ook gewoon praktischer te maken. Om al je papierwerk zo goed mogelijk op te bergen kun je terecht bij deze archiefkasten expertZit sta bureaus helpen jouw werknemers gezond en productief te houden, en deze kun je voordelig kopen via Officecity.nl. En als je op zoek bent naar circulaire kantoormeubelen, dan ben je bij Vepa aan het juiste adres. Voor het afmaken van jouw kantoor interieur, bestel dan de kwalitatieve rolgordijnen van MN projecten. Heeft jouw kantoor of pand een binnentuin die je wilt opleuken met bijvoorbeeld smaakvolle tuintegels? Excluton is dan de partij om te benaderen! Voor de computer op je bureau kun je een luidspreker kabel goedkoop krijgen bij Kabeltje.com en verder is het natuurlijk aan te raden om op iedere desktop een virus scanner te installeren. Om goed voorbereid naar het werk te gaan, is een goede tas van belang. Business tassen zijn hier een geschikte oplossing voor! En wat dacht je van etiketten. Om zelf een eigen onderneming te starten moet je bij www.ligo.nl zijn! En koop je kantoormeubels bij moonen import export.nl! Wanneer je op zoek bent naar een leuk kerstpakket voor jouw werknemers dan zijn Makro kerstpakketten – Kerstpakketten Online de juiste oplossing. Verder kun je voor vulpennen bij pwakkerman.com terecht.

Zelfontwikkeling

Het ontwikkelen van jouw product, dienst en daarmee jouw onderneming gaat natuurlijk samen met het ontwikkelen van jouzelf als persoon. Als het met jou minder gaat, dan heeft dat ook zijn weerslag op jouw bedrijf. Bij deze een aantal van onze partners die jou kunnen helpen jezelf verder te professionaliseren. Voor de (jonge) ondernemers onder ons die graag willen slagen voor hun HAVO examen, adviseren wij deze examentraining havo. En voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt en die graag weer  terug aan het werk aan het werk willen is er Fith, die arbeidsbemiddeling op maat biedt. Interessant voor zowel ondernemers als werkzoekenden die bij een leuke onderneming aan de slag willen. Om jouw werknemers naar een hoger niveau te tillen kan het interessant zijn om binnen jouw onderneming traineeships aan te bieden. Traineeships zijn gestructureerde werk- en opleidingsprogramma’s die je kunt aanbieden aan hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt, maar ook aan talenten met relatief beperkte werkervaring. Een traineeship ontwikkelen bij Horizon Training kan voor jouw onderneming veel rendement opleveren. En wil je jouw concentratie en focus op korte termijn verbeteren op een veilige manier met een krachtige nootropic? Klik dan hier voor uitgebreide modafinil informatie. En jezelf ontwikkelen gaat verder dan wat er allemaal in jouw hoofd afspeelt. Om jezelf nog representatiever te maken en zakelijk aantrekkelijk, koop je zakelijke herenschoenen bij Gents.nl en om je LinkedIn-profiel op te pimpen klik je op linkedin profielfoto utrecht. Heb je al gehoord van Sharepoint? Een goed idee is om te beginnen met een Sharepoint opleiding! Ook kan het geen kwaad om eens een Mediation opleiding te volgen!

Reclame

Reclame maken offline is voor veel bedrijven in het digitale tijdperk nog steeds reuze interessant. Sterker, online marketing combineren met offline marketing is een gouden greep om jouw naamsbekendheid te vergroten en jouw merk herkenbaar te maken binnen jouw markt. Voor het effectief inzetten van reclameborden, verwijzen we je graag naar https://www.plaatprinten.nl/reclameborden. En als jouw doelgroep vaak op het strand is te vinden, dan kan het bedrukken van beachvlaggen een zeer sterke reclamemethode zijn. Daarnaast kan je ook kiezen voor een folderrek en folders en brochures drukken doe je zo!

Ontspanning

Bij al dat gewerk is het natuurlijk ook van belang om als ondernemer voldoende jouw rust te pakken. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je uitgeblust raakt, net op het moment dat je flink door moet pakken. Dus voor ontspanning dragen we je bij deze ook een aantal waardevolle tips aan. Zeg je geen nee op zo nu en dan een gezellig pokeravondje? Recreatieve pokerspelers kunnen gegarandeerd hun ei kwijt op Pokeren.nl. En wil je jezelf of een van je werknemers een mooi zakelijk cadeau doen? Hemdvoorhem.nl biedt genoeg inspiratie om een leuk cadeau voor hem te laten bezorgen. Voor de mensen die hun ontspanning graag op het water zoeken, zijn de pleziervaartuigen van Valiant mogelijk een interessante aankoop. Hou je van shoppen en ben je op zoek naar een degelijke jas? Dan is een stone island jas iets voor jou!

Dieren

Voor de dierenliefhebbers onder ons die toevallig een hond thuis hebben of een paard hebben staan in de stal, hierbij nog tips in de categorie ‘Dieren’. Om je trouwe viervoeter te verwennen met diervriendelijk hondenvoer, ga je naar Dierenbeschermingshop.nl. Wanneer jouw paard een ontsteking heeft tussen de hoefwand en het hoefbeen, kortom hoefbevangen is, dan kun je bij Equilin terecht om dit vervelende probleem op te lossen. Om samen met collega’s op pad te gaan is een Bedrijfsuitje Twente ideaal. Mocht je meer in de regio Amersfoort zitten met je bedrijf dan is de zakelijke evenementenlocatie Dutchbiz zeer geschikt. Dit is helemaal geschikt na een dag op de vakbeurs melkvee en akkerbouw.

Juridisch

Tenslotte hebben wij dierbare partners die werkzaam zijn in het juridische vakgebied. Advocaat voor erfrecht in Rotterdam nodig? Kijk op erfrechtonline.nl. Communicatieve vaardigheden zijn er voor je als je krachtig wilt overkomen. Hier tippen wij ook een partner die u helpt bij overwaarde huis opnemen. Ook als je te maken hebt met juridische problemen omtrent jouw werk heb ik een goede tip. Overweeg eens een arbeidsrecht advocaat.

 

Heeft u data opslag nodig? USB stick. Op https://www.17sounds.nl/ boek je de beste DJ’s voor de gaafste bedrijfsfeesten!