Een wenskaart versturen wordt altijd gewaardeerd

Een wenskaart versturen wordt altijd gewaardeerd

Wenskaart

Een wenskaart sturen kan bij heel veel gelegenheden. Je kan met een wenskaart iemand een fijne verjaardag wensen, of beterschap, of sterkte bij een overlijden. Ook kan je een kaart sturen om iemand veel geluk te wensen in het nieuwe huis, bij de pensionering, of juist bij de nieuwe baan. De mogelijkheden zijn legio. Maar waar haal je al die kaarten vandaan? Die bestel je natuurlijk gewoon online. Je kiest precies welke kaarten jij wilt gaan versturen en ze worden keurig in een pakketje bij je thuis of op je werk afgeleverd. Zo kun jij op ieder gewenst moment een ├ęchte wenskaart sturen.

Een wenskaart sturen naar je kleinkind

Je kleinkind maakt nogal wat hoogtepunten mee in zijn of haar jonge leventje. Natuurlijk zijn daar de verjaardagen, maar vergeet ook het halen van zwemdiploma’s, het veterstrikdiploma en het fietsdiploma niet. Ook voor het beginnen met wisselen van het melkgebit of het overgaan naar de volgende klas kun je gemakkelijk een wenskaart sturen. Want dat doen opa’s en oma’s. Die zorgen dat de kleinkinderen ook later nog iets hebben om op terug te kijken. En misschien krijg je zelfs wel een keer een kaartje terug!

Een wenskaart sturen naar een zakenrelatie

Ook zakenrelaties zijn maar gewoon mensen. En ook zij zullen het zeker waarderen als zij bij bijzondere gelegenheden een wenskaart ontvangen. Weet je toevallig dat je zakenrelatie jarig is? Stuur een leuke verjaardagskaart. Heb je gehoord dat je zakenrelatie bevallen is? Stuur een leuke felicitatiekaart. Maar ook bij verdrietige gelegenheden is een wenskaart zeer op z’n plaats. Heeft je zakenrelatie je verteld van een overlijden in de familie? Stuur een condoleancekaart. Is je zakenrelatie langdurig ziek? Stuur een kaart met een beterschapswens. Zo moeilijk is het allemaal niet, je moet er alleen net even aan denken.

Een wenskaart sturen aan je klanten

Wanneer je bijvoorbeeld een kapsalon, schoonheidssalon of nagelstudio hebt, komt het vaak voor dat je even een praatje maakt met je klanten. Zo kom je best veel van ze te weten. Mag je een proefkapsel maken voor een bruid? Zijn de ouders van je nagel-klant zoveel jaar getrouwd? Laat je klanten weten dat je om ze geeft en hun klandizie waardeert. Stuur een mooie wenskaart die perfect aansluit op wat er te vieren valt. Ook bij verdrietige gelegenheden kun je prima een kaart sturen naar je klanten. Gewoon om ze een hart onder de riem te steken, dat zal zeker gewaardeerd worden.

zininzaken.nl

Reacties zijn gesloten.