Payrolling is de oplossing voor jouw tijdgebrek

Payrolling is de oplossing voor jouw tijdgebrek

Payrolling

Hoe fijn zou het zijn als je je gewoon op je werk kunt concentreren? Gewoon in alle rust orders inplannen en (laten) uitvoeren zonder dat je je ook nog met randzaken bezig moet houden? Die randzaken kunnen natuurlijk hartstikke belangrijk zijn, maar ze kosten veel tijd en jij hebt daar geen opleiding voor gevolgd. Denk er dan eens aan om een bureau voor payrolling in te schakelen. Jij kunt je dan weer gewoon met je werk bezighouden en je hoeft je niet druk te maken om personeelsmanagement. Payrolling neemt je heel veel zorgen uit handen. En daar moet je natuurlijk voor betalen. Maar een goede payroller is dat altijd waard.

Payrolling in iedere branche

Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent, payrolling is er voor ieder bedrijf. Of je nu een winkel runt, een kapsalon hebt, een restaurant of een bouwbedrijf. Zodra je te maken hebt met personeel kun je payrolling inschakelen. Sterker nog, ook als je zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) bent, kun je gebruikmaken van payrolling. Het bedrijf zorgt dan voor de facturering en het afdragen van belastingen en verzekeringen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Payrolling ingeschakeld en dan?

En dan kun jij weer gewoon doen waar je goed in bent. Ondertussen worden de salarissen betaald. De ziekmeldingen worden afgehandeld. De belasting is er ook blij mee, want de afdragingen worden keurig op tijd betaald. Net als al je verzekeringen. Daar hoef jij dus allemaal niet meer over na te denken. En dat geeft rust! Je zou verwachten dat je de hoofdprijs moet betalen voor payrolling. Maar dat valt echt reuze mee. Over het algemeen wordt een percentage van de omzet gerekend. En geloof mij, payrolling is je geld echt wel waard.

Payrolling en personeel

Je personeel komt in juridische dienst bij de payroller. Dat kantoor zorgt dus vanaf het tekenen van het contract voor alle personeelszaken. Je zou denken dat je ook ver komt als je een personeelsmanager aanstelt, maar die is natuurlijk ook gewoon personeel en kan net zoveel hoofdbrekens opleveren als alle anderen. Het voordeel van een payroller is ook nog dat je personeel een vast aanspreekpunt heeft voor allerlei vragen. Vragen over salarissen, vragen over afdragingen en verzekeringen, maar ook vragen over contracten en contractverlenging. Zo hoef jij niet iedere keer weer in je personeelsbestanden te duiken en er achter zien te komen wat de antwoorden eigenlijk zijn. Daar zijn dan mensen voor met verstand van zaken.

zininzaken.nl

Reacties zijn gesloten.