Hoe werkt equipment lease?

Hoe werkt equipment lease?

equipment lease

In de wereld van nu gaat alles steeds sneller. Moderne apparaten verouderen in de ogen van mensen steeds sneller omdat de nieuwe versies veel beter geoptimaliseerd zijn. Om met alle trends mee te gaan kost dan ook gewoon veel geld. In dat geval is Hiltermann lease equipment lease een oplossing. In dit artikel wordt er meer over de mogelijkheden en voordelen van equipment lease gesproken.

Mogelijkheden van equipment lease

Het is tegenwoordig mogelijk om alles wat een serienummer heeft te leasen. De enige voorwaarde die hieraan gekoppeld is dat het object niet ‘aard- of nagelvast’ bevestigd is. Verder kan vrijwel alles worden geleased. Door te kiezen voor een leasedeal hoeft er slechts per maand een bijdrage te worden overgemaakt. Binnen deze bijdrage vallen alle vaste lasten van het object of apparaat.

Het creëren van investeringsruimte

De voornaamste reden dat bedrijven voor equipment lease kiezen is dat er investeringsruimte kan worden gecreëerd voor andere investeringen. Door voor equipment lease te kiezen kan de liquiditeit op peil worden gehouden en hoeft er niet eerst diep in de buidel getast te worden om vervolgens te kijken of de investering zich gaat uitbetalen. Vooral in een markt waar veel materialen op een snel tempo blijven vernieuwen is dit een prima optie. Zo heb je geen last van oudere materialen, maar blijf je nog steeds investeringsruimte overhouden. Dit biedt dan de mogelijkheid om te investeren in een buitenkansje. Echter zien sommige organisaties equipment lease als de totaaloplossing.

Voordelen van equipment lease

Het kiezen voor equipment lease heeft niet alleen het voordeel dat je voor een bepaalde tijd de nieuwste apparaten kunt gebruiken voor een leasebedrag. Daarnaast komen er ook enkele fiscale voordelen bij kijken. Verder is er ook een duidelijk overzicht van de uitgaven, omdat er met een vaste bijdrage wordt gewerkt voor een bepaalde periode. Hierdoor is men dus niet afhankelijk van andere factoren want deze vallen allemaal binnen de lease. Uiteraard zijn de voordelen ook afhankelijk voor wat voor soort object er een leasedeal wordt gemaakt. Afhankelijk van dit object zijn er altijd nog extra voordelen te benoemen. Bekijk snel wat voor uw bedrijf de beste equipment lease oplossingen zijn.

zininzaken.nl

Reacties zijn gesloten.