Herkansing met jouw scriptie, laat hem extra nakijken.

Herkansing met jouw scriptie, laat hem extra nakijken.

Een nachtmerrie voor elke student. Na maanden lang zwoegen en zweten om jouw scriptie af te krijgen en volledig in te leveren, en dan na twee weken te horen krijgen dat hij niet voldoet. Woorden die je liever niet wilt horen, want het liefst krijg je te horen; gefeliciteerd je hebt het gehaald bereid je maar voor op de verdediging. Maar helaas, het zijn niet die woorden die je hoort. En eigenlijk is het ook helemaal geen ramp, want wie weet hoef je maar een paar kleine aanpassingen te maken en je hebt het gehaald. 

Even leven in een nachtmerrie.

Ja, je mag ontzettend boos en verdrietig worden wanneer je krijgt te horen dat je moet herkansen. Of dat je nog een paar aanpassingen moet maken voordat je mag verdedigen. Beloof wel, dat je maximaal 1 dag boos wordt op jezelf. Want langer is echt niet nodig. Hup de schouders er terug onder, weer even op je tanden bijten en knallen met die handel. Want de volgende keer dat je hem inlevert blaas jij iedereen omver met jouw scriptie. 

Een beetje hulp mag altijd.

Het is totaal niet erg om hulp te vragen wanneer dit nodig is. Dat is juist goed, want waarom jezelf blindstaren op jouw scriptie, als iemand van buiten af met een frisse blik feedback kan geven op jouw geschreven stuk. Zo blijf jij jezelf niet blind staren op een stuk waar je al een aantal maanden mee bezig bent. Het is daarom helemaal niet erg om een nakijkservice scriptie in te schakelen. Het helpt jou alleen maar om een nog beter stuk in te leveren.

Toch ultiem genieten van de vakantie.

Niemand wilt langer bezig zijn met zijn scriptie dan nodig is en wilt genieten van zijn wel verdiende vakantie. En ik geef je groot gelijk. Want was ik lekkerder dan met het welverdiende papiertje in jouw hand naar buiten te lopen, het zonnetje tegemoet en heerlijk op reis te gaan voordat jouw volgende avontuur begint. Of dat nou een wereldreis is, een gloedje nieuwe baan of een nieuwe opleiding. Jij hebt het verdiend om tussentijds even te genieten van wat rust. Dus waar gaat jouw reis naar toe wanneer je geslaagd bent?

Maar vraag eerst hulp van een nakijkhulp voor je scriptie en jij kan straks ultiem genieten. Schroom niet om hulp te vragen wanneer dat nodig is, staar je niet blind.

zininzaken.nl

Reacties zijn gesloten.