Een draagtas bedrukken: goed voor het milieu en je bedrijf

Een draagtas bedrukken: goed voor het milieu en je bedrijf

Draagtas bedrukken

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk naamsbekendheid voor jouw winkel. Logisch. Je wilt dat mensen direct aan jouw bedrijf denken als ze een bepaald product nodig hebben. Dat gaat niet vanzelf. Daar moet je echt wel wat energie in steken. Dat kan op verschillende manieren. Door advertenties te plaatsen, door de plaatselijke voetbalclub te sponsoren, noem maar op. Maar wist je dat je door slimme marketing mensen reclame voor jouw bedrijf kan laten maken? Laat voor iedere klant een draagtas bedrukken. Wanneer je kiest voor een goede kwaliteit, zullen mensen met jouw tas ook hun andere boodschappen gaan doen. En dat is natuurlijk wat je wilt.

Laat een draagtas bedrukken met je bedrijfsnaam

Een draagtas bedrukken is altijd een goed idee. Je geeft mensen service door ze een tasje mee te geven of voor weinig te verkopen en jouw bedrijf wordt in the picture gezet door je eigen (tevreden!) klanten. Een draagtas bedrukken met je bedrijfsnaam en logo kan je op deze manier veel nieuwe klanten opleveren. Al die dunne plastic tasjes van vroeger raken steeds meer uit het straatbeeld. Mensen willen best iets extra’s betalen voor een goede tas. En waarom zou jij daar geen gebruik van maken? Een draagtas bedrukken met je logo, een bijzondere actie en je bedrijfsnaam valt zeker op in het straatbeeld.

Een draagtas bedrukken is goed voor het milieu

Wanneer je kiest voor het laten bedrukken van een goede kwaliteit draagtas, kun je er zeker van zijn dat deze niet na eenmalig gebruik in de prullenbak belandt. En dat is goed voor het milieu. Een draagtas bedrukken geeft dus ook aan dat jouw bedrijf geeft om het milieu en de toekomst. En zó wil je natuurlijk wel bekend staan. Een draagtas bedrukken is meer dan alleen reclame maken.

Een draagtas bedrukken voor een speciale gelegenheid

Wanneer je bedrijf zoveel jaar bestaat, wanneer je een nieuwe vestiging opent, wanneer je speciale aanbiedingen hebt. Er zijn voldoende redenen om een speciale tas te laten bedrukken. En denk dan ook eens na over het soort tas. Ga je voor een plastic draagtas bedrukken, of toch voor een mooie shopper? Welk materiaal past het best bij jou en je bedrijf? En welke kleur dan? De keuze is enorm. Gelukkig zitten de mensen van de klantenservice voor je klaar om je door het woud van draagtassen te loodsen. Zo kies je altijd precies die tas die uitdraagt waar jouw bedrijf voor staat.

zininzaken.nl

Reacties zijn gesloten.